Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!!!

Στο link που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εξεταστικής του Ιουνίου 2010 της σχολής Ναυπηγών μηχ. μηχ., όπως αυτό αναρτήθηκε από τη Γραμματεία της σχολής μας. Υπενθυμίζουμε ότι η εξεταστική θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, με τα πρώτα μαθήματα να δίνονται στις 07/06 και τα τελευταία στις 06/07. Όλοι μας στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ναυπηγών είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι με τις προσπάθειες μας και κερδίζοντας συνελεύσεις καταφέραμε να τελειώνει η εξεταστική Ιουνίου νωρίτερα απ' ότι τα τελευταία 3 χρόνια!!!






Με τιμή
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ν.Μ.Μ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010!!

Τα Ποσειδώνια 2010, το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι του κόσμου, λαμβάνουν χώρα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού από τη Δευτέρα 07/06 μέχρι την Παρασκευή 11/06! Στα Ποσειδώνια συμμετέχουν οι μεγαλύτερες ναυτιλιακές του κόσμου, εφοπλιστές, φοιτητικά τμήματα πανεπιστιμίων, διεθνείς οργανισμοί, νηογνώμονες, ασφαλιστικές, παρουσιάζονται πρωτότυπα μηχανήματα και τεχνικές, πραγματοποιούνται διαλέξεις και γενικά μπορεί να βρει κανείς και να ενημερωθεί για όλα τα δρώμενα στη διεθνή ναυτιλία.Πάνω απο 600 περίπτερα από διαφορετικές χώρες σε μία πρωτοφανή για τα ναυτιλιακά χρονικά συμμετοχη και συνολικό οικονομικό ώφελος για την Ελλάδα, μόνο από τις εκδηλώσεις, πάνω από 50.000.000, συνθέτουν το προφίλ των Ποσειδωνίων, τα οποία χαρακτηρίζονται ως το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι του κόσμου. Να επισημάνουμε επίσης πως τη σχολή Ναυπηγών μηχ. μηχ. ΕΜΠ εκπροσωπεί αντιπροσωπεία φοιτητων-μελων της SNAME, τους οποίους μπορείτε να βρείτε και να ρωτήσετε για τυχόν απορείες σας στο περίπτερο 294 της έκθεσης. Η έκθεση των Ποσειδωνίων είναι ανοιχτή από το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.




Με τιμή
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ν.Μ.Μ.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2010

Νέος πρύτανης του ΕΜΠ από 01/06/2010 είναι ο κ. Σίμος Σιμόπουλος, καθηγητής της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών. Στον 2ο γύρο των πρυτανικών εκλογών, επικράτησε του αντίπαλου σχήματος της κας Μιμίκου, με ποσοστό 54%, το οποίο προέκυψε από τις 2 εκ των 3 καλπών, δεδομένου ότι για ακόμα μια φορά οι φοιτητές δεν ψήφισαν. Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ναυπηγών Μηχ. Μηχ., θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Σιμόπουλο για την καθαρή του νίκη και ιδίως επειδή αυτή επήλθε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας ως πρύτανης του ΕΜΠ. Εμείς είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην προσπάθεια προβολης και καλυτέρευσης του ΕΜΠ, πάντα προασπιζόμενοι το συμφέρον των φοιτητών.

Καταδικάζουμε την πρωτοφανή κίνηση των σχημάτων ΕΑΑΚ ΕΜΠ, τα οποία ευαγγελιζόμενα την προάσπιση των συμφερόντων των φοιτητών έκανα το αδιανόητο!Δεν επέτρεψαν 2 φορές στους φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα!!!!Αρνήθηκαν δηλαδή στους φοιτητές την είσοδο στο αμφιθέατρο που λάμβανα χώρα οι εκλογές!Αυτές οι πρακτικές είναι αντισυνταγματικές και παραπέμπουν σε άλλες εποχές...Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.

Παραθέτουμε το σχετικό link με τα αποτελέσματα του 1ου γύρου των πρυτανικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν εχθές, 31/05/2010, καθώς και του 2ου γύρου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 01/06/2010.

http://www.ntua.gr/announcements/general/uploads/2010-05-31_185741_apotelesmata_a_gyrou_prytanikwn.pdf


Με τιμή
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ν.Μ.Μ.