Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 20/10!!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συνέλευσης της Τετάρτης 20/10 η σχολή των Ναυπηγών θα παραμείνει ανοικτή τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκέυή 21 & 22/10, καθώς υπερψηφίστηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!!Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί κανονικά!!Αναλυτικά τα αποτελέσματα
'Α ΓΥΡΟΣ

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 46

ΕΑΑΚ 46
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 31
ΠΑΣΠ 9
ΑΡΕΝ 4

Β' ΓΥΡΟΣ

ΔΑΠ ΝΔΦΚ 61
ΕΑΑΚ 56

Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και διεκδίκησαν μαζί με εμάς το αυτονόητο....ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!!!!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ. ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10!!!!

Συνάδελφοι, την Τετάρτη 20/10 και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθεί άλλη μία συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου Ναυπηγών μηχ. μηχ., με αναμενόμενη ώρα ψηφοφορίας τις 2.45 μμ. Οι αριστερές παρατάξεις, αναμένεται για άλλη μία φορά να κατεβάσουν ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 & 22/10!! Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση υπερψήφισης του πλαισίου τους, θα είναι η 2η φορα που κλείνει η σχολή σε διάστημα 3 εβδομάδων, κάτι που θα πάει το πρόγραμμα μας μέχρι και 5 μέρες πίσω!!!!!! Συνάδελφοι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου μάθημα! Πρέπει να ανακόψουμε την πορεία των καταλήψεων τώρα που είναι νωρίς, γνωρίζοντας ότι έρχεται νέο κύμα καταλήψεων το μήνα Νοέμβριο!! Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει και είναι χρέος μας ως υπεύθηνοι φοιτητές να κρατήσουμε τη σχολή μας ανοιχτή!! Ας είμαστε όλοι εκεί!



Με τιμή
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ν.Μ.Μ.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/10!!!!!

Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης Ναυπηγών Μηχ. Μηχ. η σχολή θα παραμείνει κλειστή αύριο Πέμπτη 14/10 καθώς πέρασε το πλαίσιο ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κοινό πλαίσιο ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ 47
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 36
ΠΑΣΠ 25

Η ΠΚΣ δεν συμμετείχε με πλαίσιο διότι δεν αναγνώρισε τη συνέλευση. Η προσπάθεια όλων μας να διατηρηθεί ανοικτή η σχολή Ναυπηγών ειμαστε σίγουροι ότι θα καρποφορήσει στις επόμενες συνελεύσεις. Επίσης ας σταματήσει πλέον η κωμικοτραγική κατάσταση που θέλει τα ΕΑΑΚ να κατεβάζουν κοινό πλαίσιο με την ΑΡΕΝ, με μόνο γνώμονα την κατάληψη της σχολής. Άμα αλήθεια πιστευουν ότι μπορούν όποτε θέλουν να κλείνουν τη σχολή μας, ας κατεβάσουν ανεξάρτητα πλαίσια για να διαπιστώσουμε τι πραγματικά θέλουν οι φοιτητές....Αλλα έτσι είναι άμα δεν βγαίνουν τα κουκιά, πρέπει να κάνουμε συμμαχίες..... ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!!!!!




Με τιμή
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ν.Μ.Μ.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ. ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/10!!

συνάδελφοι, όπως αποφάσισε ο φοιτητικός σύλλογος Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχ., την Τετάρτη 13/10/2010 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση με θεματολογία "μνημόνιο-οικονομική κρίση-θέματα σχολής" στις 12.30 το μεσημέρι.Οι αριστερές παρατάξεις αναμένεται να κατεβάσουν ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 & 15/10!! Είναι ευθήνη όλων μας να είμαστε εκεί να εμποδίσουμε την καταληψη και το κλεισιμο της σχολής μας τόσο νωρις μέσα στο έτος, κάτι που θα παει το πρόγραμμα των μαθημάτων 5 ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ!!!! η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί κατα τις 2.50 με 3. Ας είμαστε όλοι παρόντες να κρατησουμε ανοιχτή τη σχολή μας!!ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!!!!!!