Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ 2009-2010

Στο blog της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ναυπηγών μηχ. μηχ., θα αφιερώσουμε μία σειρά αναρτήσεων, στην παρουσίαση των προτάσεων που κατατέθηκαν από την παράταξή μας, στη Γενική Συνέλευση της σχολής ναυπηγών, κατά το ακαδ. έτος 2009-2010.
Η Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, ως εκπρόσωπος του μεγαλύτερου ποσοστού των φοιτητών της σχολής σύμφωνα με τις τελευταίες φοιτητικές εκλογές, αισθάνεται την μεγάλη ευθύνη και ανάγκη να προτείνει ιδέες, σκέψεις και λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την φοίτηση τους και την γενικότερη ακαδημαϊκή τους πορεία στα πλαίσια της σχολής.
Όραμα μας είναι μια πρωτοπόρος, δυνατή, ανεξάρτητη με κύρος Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, που να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Να είναι γνωστή γιατί όχι μόνο προσφέρει στους φοιτητές της ολοκληρωμένες, σύγχρονες γνώσεις στο πλαίσιο της διδασκαλίας μαθημάτων αλλά και γιατί τους παρέχει όλα τα άλλα απαραίτητα εφόδια που τους είναι τόσο χρήσιμα στην μετέπειτα ζωή τους και επαγγελματική τους πορεία.
Το παρακάτω σύνολο προτάσεων είναι πλήρες και ολοκληρωμένο σε τέτοιο βαθμό που δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει παρόμοιο από εκπροσώπους φοιτητών. Αποτελεί προϊόν προσπάθειας μηνών και βαθιάς επεξεργασίας με βάση την εμπειρία μας και τις απαιτήσεις του φοιτητικού συνόλου. Ελπίζουμε ότι η πραγματοποίηση έστω και μέρους αυτών θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο που τέθηκε παραπάνω.
Ακολουθεί η παρουσίαση των προτάσεων, η ανάρτηση των οποίων χωρίζεται στην ανάρτηση των σχετικών με τα μαθήματα του κάθε έτους και στην ανάρτηση γενικών προτάσεων σχετικά με τη σχολή.


Με τιμή
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ν.Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου